Entesos
Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.
GP Pharm: investigació i talent per portar la ciència a la societat.
Invertim en persones i tecnologies per a una innovació contínua.
Desenvolupem productes farmacèutics des del laboratori al mercat.
GP Pharm: creixent contínuament i expandint la nostra presència internacional.

Qui és GP Pharm?

GP Pharm és una companyia biofarmacèutica de capital privat ubicada a Barcelona i fundada l'any 2000. La companyia està especialitzada en productes injectables que inclouen sistemes d'alliberament prolongat de fàrmacs basats en microesferes o liposomes. Les nostres principals àrees terapèutiques d'interès són oncologia i urologia. L'empresa presenta una integració vertical treballant en el desenvolupament complet de medicaments des dels laboratoris d'R+D+I fins a arribar al mercat passant pels corresponents estudis preclínics, clínics i de registre. A més dels seus propis medicaments, GP Pharm desenvolupa formulacions d'alliberament controlat de fàrmacs per a terceres empreses.

El model de negoci de la companyia es basa en quatre àrees diferents: R+D+I, Contract Manufacturing i Contract Development (CDMO), partnering i comercialització. Això és possible gràcies a una inversió contínua en investigació i tecnologies que, juntament amb l'elevada experiència i formació dels seus col•laboradors en tots els camps, permet portar nous fàrmacs al mercat.

Les instal•lacions industrials de GP Pharm han estat àmpliament avaluades i aprovades per diferents agències reguladores, entre les quals s'inclou Europa, Estats Units o Japó, ajudant al posicionament internacional de la companyia amb una planta productiva d'alta tecnologia.

GP Pharm comercialitza a Espanya a través de la seva pròpia xarxa comercial i col•labora amb reconegudes empreses farmacèutiques internacionals per a la promoció i distribució dels seus productes mitjançant l'establiment d'acords comercials a la resta del món. GP Pharm està sempre disposada a avaluar possibles col•laboracions pel que fa als nostres projectes en desenvolupament. D'altra banda, la companyia ofereix la seva elevada experiència en el desenvolupament de productes farmacèutics així com les seves modernes instal•lacions industrials per a serveis com CDMO a terceres empreses.

Notícies destacades

Bootstrap Thumbnail First

GP-PHARM llança al mercat DURATIL® (teriparatida EFG)

30 Juny 2021

GP-PHARM ha llançat al mercat DURATIL® (teriparatida EFG), fàrmac per a l'osteoporosi, d'elecció en pacients amb molt alt risc de fractura.

Notícia completa

Bootstrap Thumbnail First

Nova edició del V MásterClass en Càncer de Pròstata

6-8 d'Octubre 2021

Els dies 6, 7 i 8 d'octubre tindrà lloc a València, el V Màster en Càncer de Pròstata, dirigit pel Dr. José Rubio i patrocinat per GP-Pharm. Aquest Màster tindrà lloc en l'Institut Valencià d'Oncologia, impartit pels excel·lents professionals d'aquesta reconeguda institució. Present des de la seva primera edició, GP-PHARM s'enorgulleix de continuar amb la seva labor formativa, de gran èxit i reconeixement per part dels professionals especialistes en Urologia assistents. Amb l'auspici de l'Associació Espanyola d'Urologia (AEU) està pendent de l'acreditació per part de la CFCPS, de formació continuada. En els seus anteriors quatre edicions van ser atorgats 4,4 crèdits. Pot consultar el programa a la pàgina web de l’Associació Espanyola d’Urologia.

Bootstrap Thumbnail First

Nova edició del V MásterClass en Càncer de Pròstata

6-8 d'Octubre 2021

Lloc de celebració: Institut Valencià d'Oncologia. Dirigit pel Dr. José Rubio Briones. Auspiciada per la Societat Espanyola d'Urologia. Sol·licitada acreditació a la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries, de formació continuada. Patrocinat per GP-PHARM.

Notícia completa

Back to Top